Filoesofie

Lang leve een gezond leven! Ook voor zij die steeds druk-druk en bezig-bezig zijn. Want het toppunt van gezond én gemakkelijk levert Filoes in je diepvries: heerlijke sappen van dagverse groenten en fruit, recht van ‘t veld, boordevol vitaminen en rijk aan microvezels. 

Je dagelijkse portie gezond is puur natuur in al haar eenvoud. Zo wil Thomas, de bezieler achter Filoes, mensen helpen om op een gemakkelijke manier gezonder te leven. 

Lokale groenten en fruit worden de dag van de oogst geperst en ingevroren. Thomas gaat ver voor het gezondste resultaat. Met zijn cold press zorgt hij ervoor dat al het goede van groenten en fruit behouden blijft. Het resultaat is een uiterst voedzaam sapextract. Dat wordt meteen na het persen in een mum van tijd naar -30 graden gebracht. Zo wordt de kracht van de natuur gepauzeerd... tot het moment om ervan te genieten. 

Seizoensgroenten en fruit in alle geuren en kleuren, en kruiden voor extra pit. Filoes creëert unieke smaakcombinaties voor grote en kleine ‘filoekes’. Zelfs de moeilijkste spruiten lusten deze creatieve portie groenten. Het beste van ‘t veld zit in je diepvries, thuis of op het werk.

About

Home 

> About

Geschiedenis

The making of

Van alle mensen in de wereld was Thomas de laatste die ooit een burn-out zou krijgen. Dat zou iedereen gezworen hebben. Top job, top leven, altijd in de weer. Maar toen gebeurde het toch. Achteraf gezien het beste wat hem ooit kon overkomen. Thomas gaat heel diep en komt zichzelf meerdere keren tegen. Zijn eerste belangrijke beslissing is bewust en gezond eten. Hij begint elke dag met een zelfgemaakt sap van verse producten…

Boer Bart, 100% Natuur

Proef de versheid van nauwkeurig geselecteerde lokale en seizoensgebonden producten die wij ambachtelijk verwerkt en supersnel ingevroren hebben dankzij onze ‘state of the art’ shockfreeze-technologie

Filoes 

Let's make your health great again!

Thomas, de sapjesman